AQUAFORTE MR. INVERSMART warmtepomp met GRATIS zwembadpomp

Een goede warmtepomp én zwembadpomp

Heb je een zwembad, dan wil je ook lekker warm water. Als je het zwembad niet verwarmd blijven er namelijk maar weinig zwemdagen over in Nederland…

Maar de energieprijzen zijn toren hoog….
We hebben dit jaar warmtepompen in het assortiment met COP waardes tot meer dan 15!

Aquaforte Mr. Inversmart Full Inverter warmtepomp

Stil én zuinig

De COP-waarde wil zeggen de verhouding met energie die je erin stopt (elektriciteit) en de energie die eruit komt (warmte). Hoe hoger de COP-waarde hoe beter! 

Deze hoge COP-waardes bereik je alleen met een 100% full inverter warmtepomp met voldoende (over-) capaciteit. Het grote verschil met een niet full inverter apparaat is dat deze warmtepompen hun vermogen kunnen aanpassen naar de behoefte. Zo kan het apparaat ook bijvoorbeeld op 40% draaien om het zwembad op de juiste temperatuur te houden. 

Daarmee is hij niet alleen veel zuiniger maar ook nog eens stiller! 

Exact hetzelfde geldt voor de zwembadpomp. Want naast de verwarming is het de pomp die veel energie (kan!) verbruiken. Hij maakt namelijk veel uren om het water in beweging en schoon te houden. En zonder zwembadpomp loopt er ook geen water door de warmtepomp. 

Daarom hebben we ook een Inverter zwembadpomp in het assortiment. 

En omdat alles duurder worden hebben we nu een megadeal voor je!

Bij aankoop van een AQUAFORTE MR. INVERSMART WARMTEPOMP (vanaf € 1795,-) ontvang je nu een volledig gratis stille en energie zuinige inverter zwembadpomp t.w.v. € 1145,- ! 

*Deze actie loopt tot 29 april 2022.

 

Geef een reactie