Voor wie is dit geschikt?

Er zijn tal van mogelijkheden te bedenken. 
We helpen je graag op weg om je eigen klanten nog meer te kunnen bieden. 
Informeer naar de mogelijkheden.

Als hovenier kun je een totaal plaatje ontwerpen en uitvoeren. 
Zonder technische kennis van ingewikkelde installaties kun je een kwalitatief goed en strak zwembad aanleggen verworven in je eigen ontwerp. 

De verdiensten zitten in de uitvoering/aanleg, nevenproducten die je hierdoor verkoopt (zoals de bestrating of vlonders) en natuurlijk krijg je korting op de producten van Small Pools!

Als installateur kan het zeker interessant zijn om de zwembaden van Small Pools aan te bieden. Je koopt de zwembad bakken in die je plaatst bij je eigen klanten. Waarschijnlijk wil je de installatie zelf verzorgen wel of niet in combinatie met onze producten. Aan jou de keus. 

Stel je voor…

Je hebt een vakantiepark met recreatiewoningen bestaande uit luxe huisjes of je wilt de huisjes juist upgraden. Hoe leuk is het dan om net iets anders te kunnen bieden dan de andere recreatieparken? Elk huisje zijn eigen zwembad bijvoorbeeld? Het kan met de zwembaden van Small Pools. Door de unieke filtersystemen zijn er geen aparte technische ruimtes nodig en is de installatie een fluitje van een cent. 

Er is natuurlijk nog veel meer te bedenken. Neem nu bijvoorbeeld de vijvers voor koikarpers… Ook daar zijn onze bakken en bijvoorbeeld het natuurlijk filter zeer geschikt voor! 

Hoe het werkt?

Je kunt je registreren door een account aan te maken op deze site. 
Vervolgens kun je contact met ons opnemen. Maak bij ons kenbaar wat voor bedrijf je bent en wat je graag zou willen, uiteraard inclusief je bedrijfsgegevens. Wij controleren je aanvraag en nemen contact met je op. Vervolgens kunnen wij je account aanpassen zodat als jij inlogt je jouw prijzen ziet. Bestellen gaat via dezelfde makkelijke weg. Natuurlijk mag dit ook via een andere manier die jij prettig vindt.